Una iniciativa de:

Recursos

Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars - FEPCCAT

Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars - FEPCCAT

La Federació es va fundar l’any 2000 amb l’objectiu d’unir les entitats catalanes que treballaven pel benestar de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars a Catalunya. Es dedica a incidir en les polítiques socials catalanes, amb l’objectiu de brindar els recursos necessaris i millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral i altes necessitats de suport, així com a aconseguir la seva inclusió social. Alhora, la FEPCCAT representa els interessos de cadascuna de les seves entitats membres, amb la finalitat de mantenir i millorar la seva qualitat.

La Federació està constituïda per tretze entitats: Associació Alpi, APPC Tarragona, APRODISCA de Montblanc, AREMI de Lleida, ASPACE Barcelona, ESCLAT de Barcelona, Institució Balmes de Sant Boi de Llobregat, Escola Guimbarda de Barcelona, Associació l’Espiga de Vilafranca del Penedès, Fundació El Maresme de Mataró, MIFAS de Girona, Nexe Fundació de Barcelona i Fundació Prodis de Terrassa.

Alguns dels seus objectius són:

  • Defensar la dignitat, els interessos i els drets de les persones amb paràlisi cerebral, per aconseguir la seva plena integració social i laboral.
  • Assessorar als seus membres en els aspectes tècnics i legals relacionats amb les seves activitats.
  • Coordinar, impulsar i potenciar els objectius i les activitats dels seus associats.
  • Actuar i representar als seus membres en qüestions d’interès o a petició dels mateixos.
  • Fomentar el desenvolupament d’activitats d’oci, temps lliure i programes formatius.
  • Fomentar projectes d’investigació i innovació relacionats amb la millora de la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral.
  • Influir en les Administracions Públiques i en les seves polítiques en tot allò relacionat amb les persones amb paràlisi cerebral.

 

Dirección: 
C/ Garraf 17, 25005 Lleida
Teléfono: 
+34 973225732
  • proyecto que busca voluntarios con discapacidad