Una iniciativa de:

Recursos

Elevador WC

Este es un espacio, entre particulares, donde vender, donar, intercambiar o buscar algún producto o vehículo adaptado, así como viviendas, pisos o habitaciones adaptadas o no. Así mismo queda prohibido publicar ofertas de empleo de particulares. El uso de la información contenida así como su actualización es responsabilidad exclusiva de cada usuario o particular.

El Institut Guttmann no se hace responsable del contenido de los anuncios ni de los intercambios, donaciones o ventas entre los particulares.

Contacto: oportunitats@guttmann.com

Elevador WC

Elevador WC Comode Practica amb potes regulables i reposabraços. Aquest elevador de WC d'alçada graduable, es posa sobre la tassa del WC i en facilita l'ús a persones amb dificultats de moviment. Els reposabraços són de gran ajuda per seure o incorporar-se. El seient es pot regular en alçada i lleugerament en angle d'inclinació perquè sigui més fàcil aixecar-se. És un seient molt lleuger pel que es pot transportar amb facilitat. Pes màxim recomanat: 130Kg De la prestigiosa firma sueca Etac, qualitat i garantia. Preu: 39 euros Barcelona ciutat. Centre Per a més informació, contacteu al telèfon: 628 19 21 14
Venda
  • proyecto que busca voluntarios con discapacidad