Una iniciativa de:

Recursos

LLIT "PARDO" ARTICULAT. CARRO ELEVADOR ELÈCTRIC

Este es un espacio, entre particulares, donde vender, donar, intercambiar o buscar algún producto o vehículo adaptado, así como viviendas, pisos o habitaciones adaptadas o no. Así mismo queda prohibido publicar ofertas de empleo de particulares. El uso de la información contenida así como su actualización es responsabilidad exclusiva de cada usuario o particular.

El Institut Guttmann no se hace responsable del contenido de los anuncios ni de los intercambios, donaciones o ventas entre los particulares.

Contacto: oportunitats@guttmann.com

LLIT "PARDO" ARTICULAT. CARRO ELEVADOR ELÈCTRIC

Llit PARDO articulat, amb carro elevador elèctric. Mides del llit: : 101 cm x 206 cm Mides del matalàs: 82 cm x 190 cm x16 de gruix Alçada màxima 90 cm de terra (inclou gruix matalàs) Alçada mínima 47,5 cm de terra (inclou gruix matalàs) El capçal està preparat per a subjectar sueros... Disposo de fotografies il·lustratives de totes les posicions i possibilitats del llit. El comandament del llit s'activa amb una clau magnètica, un cop el llit ha estat conectat al corrent elèctric.
VENC llit "PARDO", equipat amb matalàs de 18 cm de gruix, coixí de 80cm i 2 jocs de llençols i coixineres. Tot en perfecte estat. Preu de venda 650 €. Vaig adquirir el llit a Karinter qui s'encarregaria de desmuntar, traslladar i muntar de nou el llit on se li indiqui. per un cost mínim de 75€, en funció de la proximitat al meu domicili (plaça del Virrei Amat de Barcelona).

MONTSERRAT
669258902 (migdia o nit)
mpere422@gmail.com